Financieel

Wilt u bijdragen? Elk bedrag is zeer welkom.

Uw bijdrage aan één of meer van onze projecten is van harte welkom op: IBAN rekeningnummer NL68 ABNA 0259147931 ovv van het project ten name van de Stichting Jarikin te De Lier. Stichting Jarikin staat geregistreerd als ANBI-instelling. Uw gift is aftrekbaar van de belasting.

Jaarverslagen

Hieronder geven wij u inzicht in de jaarverslagen van Stichting Jarikin tot en met 2022.

 

Jaarverslag 2022

Het jaar 2022 is voor Haïti wederom geen gemakkelijk jaar geweest. Het land is na de moord op de president in 2021 in een machtsvacuüm gekomen. Een zeer groot aantal bendes is hier ingesprongen en zijn het land gaan regeren. De regering staat met haar rug tegen de muur. Dit resulteert in veel angst onder de bevolking die nauwelijks de straat meer durft op te gaan. Stichting Jarikin blijft echter, ondanks de moeilijke situatie, actief op het gebied van opleiding op de scholen en voedsel.

Lees hier het jaarverslag 2022.

 

Het ANBI publicatieformulier van Stichting Jarikin 2022 vindt u hier.

 

 

Jaarverslag 2021

Ook in 2021 ging de aandacht van Stichting Jarikin voornamelijk uit naar Haïti. Ook dit jaar was er grote onrust in het land en waren er veel demonstraties tegen corruptie. Bewapende milities namen de macht over hetgeen leidde tot o.a. het doodschieten van de president in juli. Half augustus werd het land ook nog eens geteisterd door een aardbeving en een tropische storm.

Lees hier het jaarverslag 2021.

Het ANBI publicatieformulier van Stichting Jarikin 2021 vindt u hier.

Jaarverslag 2020

In 2020 was de aandacht van Stichting Jarikin voornamelijk gericht op Haïti, één van de armste landen ter wereld waar corruptie en onrust de vooruitgang van het land nog steeds sterk beïnvloedt.

Lees hier het jaarverslag 2020.

Jaarverslag 2019

In 2019 werd de bouw van de kleuterschool in Le Rocher afgerond. De beroepsschool Ceprofojul werd met twee klaslokalen voor de verpleegstersopleiding uitgebreid. En we zijn erin geslaagd 3.700 m2 grond aan te kopen voor ons tuinbouwproject bij onze school.

Lees hier het jaarverslag 2019.

Jaarverslag 2018

In 2018 zijn bij beide scholen uitbreidingen geweest. Er zijn gebouwen bijgebouwd en wij hebben de scholen voorzien van zonnecollectoren.

Lees hier het jaarverslag

Jaarverslag 2017

2017 was een belangrijk jaar! Dit jaar heeft Jarikin zich uitsluitend gericht op scholing en voedsel op de scholen in Haiti.

Lees hier het jaarverslag

Jaarverslag 2016

Het jaar 2016 heeft voornamelijk in het teken gestaan van het realiseren van twee grote projecten: Ceprofojul en Le Rocher.

Lees hier het jaarverslag

Jaarverslag 2015

2015 is een veelbewogen jaar geweest voor Stichting Jarikin. Met veel veranderingen voor onze twee grootste projecten Le Rocher en Ceprofojul.

Lees hier het jaarverslag